I’m free to say whatever I like, if it’s wrong or right it’s alright

Huikeinta tänään? Se, että salilla soi iänikuisen Radio Rockin sijaan soittolista – ja Oasiksen Whatever. Ihan yhtäkkiä. Kyllä kelpasi kyykätä. Treenasin tapani mukaan Adidaksen Gazelleissa, joten oli ihan pakko kurkistella, josko tiskin taakse ja soittolistan äärelle olisi eksynyt joku flirttaileva gallagheristi. No ei, seuraava kappale olikin sitten taas jotain bodarirokkia.

Muuta kiinnostavaa: The New Tigersin tämäniltainen keikka Kuudennella Linjalla ja Jake Buggin uusi single. Harrington on vaihtunut nahkatakkiin – ja sen kyllä kuulee.

 

6 Comments on “I’m free to say whatever I like, if it’s wrong or right it’s alright

 1. Peukku Gazelleista ja The New Tigersista. Hyvä meno kun toiset jalassa ja toiset levylautasella. Oasis tietty sydämessä <3

  • Kiitti peukuista! Gazellet ja Oasis – luottopari. Kyllähän siinä aikamoinen puhti on nostella, kun on tuollaiset olennaiset yksityiskohdat kohdillaan :D

 2. Mitä pidit New Tigersin keikasta? Mun makuun kiinnostavin Soliti-bändi, mutta ne on jotenkin keikalla aina silloin ja siellä kun itse en ole silloin ja siellä. Uusi levy pitää hommata, eka miellytti siksi paljon.

  Bodarirokki-termille ääretöntä peukkua!

  • Olin lähtökohtaisesti aika innostunut kuulemaan yhtyeen – ensi kertaa livenä. En tunne yhtyeen tuotantoa läpikotaisin, mikä sitten varmaan vähän kostautui keikan aikana. Jotenkin setti muodostui minulle sellaiseksi yhdeksi kimpuksi, sellaiseksi, josta en saanut irti huippuhetkeä tai joka ei ihan toivotulla tavalla jättänyt säväyttäviä muistoja. Tasapaksu? Jos uskaltaisin niin sanoisin että vähän vaisu. Tai sellainen hitusen tunteeton. Kelpo. Ihan ok, kivasti soitettu, miellyttävä, ei häiritsevä, mutta. Jotain puuttui. En silti väitä, etteikö joku muu olisi voinut pitää keikkaa merkityksellisempänä.

   Vaikka yhtye kyllä näytti hyvältä!

   Bodaripeukku!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s