Yksi The View ja muutama Rebecca

Päivän shokki: huomenna perjantaina Helsingissä esiintyvän The View’n skandinavian keikoilla ei kuultu 5 Rebecca’s -kappaletta! Koska pelkään, että kappale ei soi myöskään Kuudennella Linjalla, olen antanut biisin onnellisuusvaikutuksen tuntua tänään.

Päivän helpotus: ei sota yhtä biisiä kaipaa! Skotlannin sympaattisimmilla punkpoprokkareilla kun on tarjota tilalle joukko samanmoisia, joilla on hyvä hyökätä marraskuuta vastaan. Niin, neljä studioalbummillista ja yksi kokoelmalevyllinen silkkaa elämäniloa aiheuttavaa tavaraa. Itse olen fiilistellyt keikkaa tämän listan avulla.

Vaikka asioiden arvon mittaaminen rahassa onkin minusta aivan hullu ajatus, en voi olla ihastelematta sitä, kuinka halpaa Elämä toisinaan on. Kymppi huippubändin keikasta! Vaikka tarkoitus on kyllä päästä vielä samaan hintaan silittelemään Kylen kiharoita.

Olettahan tulossa?

The View @ Kuudes Linja
1.11.2013

Tapahtuma Facebookissa
Oma fiilistelylistani Spotifyssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s