The Rifles ja uusi Minute Mile -video

The Rifles on kiistatta itselleni yksi merkittävimmistä (ja tyylikkäimmistä) uusista, 2000-luvulla uransa luoneista brittiläisistä rokkibändeistä. Ei yhtye toki mikään The Libertinesin tai alkuaikojen Arctic Monkeysin kaltainen sukupolvikokemus tai minuuden määrittäjä ole, mutta todella, todella tärkeä kuitenkin.

Iso osa The Riflesin parhaudesta perustuu varmastikin sen luotettavuuteen. Yhtye ei ole sortunut turhiin kikkailuihin ja venkoiluihin, vaan on julkaissut kolme tasaisen hyvää ja itsensä kuuloista kitararokkialbumia (no okei, viimeisin Freedom Run on vähän parempi kuin muut).

Tämä uusi Minute Mile -kappale on nyt sitten ensimmäinen koskeutus yhtyeen tammikuussa julkaistavaan None the Wiser -albumiin. Miltä kuulostaa?

Tasaisen hyvää ja The Riflesin kuuloista kitararokkiabumia lupailevalta, sanon minä!

 

2 Comments on “The Rifles ja uusi Minute Mile -video

  1. Hyvin sinä vaan kirjoitat. Taaskin aikasta nappiin osuva kuvaus.

    Aina olen heistä pitänyt, tai niin kauan kun nyt olen ylipäätänsä tiennyt heidän olemassa olostaan. Olen aina kuitenkin kaivannut pientä lisärosoisuutta ja särmikkyyttä. Tälläisenään ihan menevää ja tasaisen laadukasta niin kuin kirjoititkin, mutta minun mielestä se viimeinen silaus puuttuu.

    Voi tosin olla, etten ole antanut tällekkään ryhmälle tarpeeksi sille kuuluvaa huomiota. Mutta kun pieni pirunvaatteisiin pukeutunut Liam istuu olkapäälläni ja käydessäni sisäistä kamppailua itseni kanssa onko tämä levy hyvä vai huono, huutaa Liam korvaani ”they are rubbish! Go back to listen your beady eye records!”

    • No näin juuri! Mutta olen vahvasti sitä mieltä, että tällaisia taisisia puurtajia tarvitaan. Että joku tekee jutut perushyvin ja luotettavasti! Kun totuus on kuitenkin se, että vain pieni osa yhtyeistä pääsee siihen, että pistää maailman kirjat sekaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s