Keikalle: Velvert

Sunnuntaita!

Tänään on hyvä aika kirjoittaa vähän Velvertistä. Yhtye nimittäin julkaisee ensimmäisen kokopitkänsä ensi perjantaina 29.11 ja soittaa sen kunniaksi levyjulkkarikeikan Kallion Libertessä keskiviikkona 27.11.

Itse tutustuin yhtyeen tekemisiin jo jonkin aikaa sitten, kun löysin tieni yhtyeen laulaja-kitaristin blogiin. Minun ja Jussin musiikkimieltymykset menevät suurilta osin yks yhteen, joten tokihan brittipopin täyttämä blogi teki vaikutuksen. Erityisen huikealta on tuntunut löytää toinen varsin vannoutunut ja pitkäikäinen Come Inside -fani… Yhtyeen mukaan nimetystä blogista löytyykin satunnaisten Velvert-kuulumisten lisäksi kiehtovia ja näppäriä musiikkifiilistelyjä.

Ja tokihan sama blogista tuttu brittipopestetiikka soi myös Velvertin musiikissa. Näiden parin biisin perusteella tämä kolmea ep:tä seuraava ja ilmeisesti melko pitkän kypsyttelyn tuloksena syntynyt debyyttikokopitkä soi sellaisella visioiden, ideoiden, vaikutteiden ja toteutuksen taajuudella, jolla on hyvä viihtyä.

Tässä siis pari palaa Velvertiä, lisää yhtyettä sitten ensi keskiviikkona Libertessä. Levyjulkkarikeikan väliaikamusiikista vastaa muuten meitsi elikkäs Dj Hey Lyla! Tervetuloa!

Velvert, Mikko Siikavesi, DJ Hey Lyla!
Liberte, Kolmas Linja 34
Klo 22

Tapahtuma Facebookissa
Velvert Soudcloudissa
Velvert-blogi

4 Comments on “Keikalle: Velvert

 1. Jeah, mainio bändi! Minä löysin Jussin blogin vasta vähän aikaa sitten (tietysti sinun ansiostasi), ja voin allekirjoittaa kaiken sanomasi. Odotan levyn kuulemista innolla, toivottavasti teille tulee hieno ilta!

  • Kiitos Pekka! Eiköhän ilta toimi :D

   Ja kyllä, hienolla visiolla ja toteutuksella on yhtye liikenteessä! Ja hatunnosto tosiaankin Jussin fiilistelyille – niitä on kiva lueskella. Jes, että olet löytänyt sinne!

 2. Yo! Kiitti vielä tätäkin kautta, tosi nastaa että olitte messissä x2. En tajunnu erikseen mainostaa että talolla piti olla jotain etuja teillekin, siis nää samat kuin soittajille eli ilmasta vissyä ja alehintaista bisseä. Toivottavasti se puoli meni ihan oikein kuitenkin.

  Aivan mahtavaa settiä veditte, voisitte pistää jonkun klubi-illan kyllä pystyyn, vaikka sinne Black Dooriin. Vielä pientä City-taustoitusta valinnoille niin oli todella jees. Jatkakaa parhautta!

  • Kiitos teille! Oli huikeaa päästä mukaan! Ja keikka – se oli mainio! Eikä huolta, juomapuoli oli ok, saimme valistusta kyllä :)

   Vitsi, tuollaista olisi kyllä kiva päästä tekemään enemmänkin, joten eiköhän sinne Bläkkäriin pyritä. Kyllä tuollainen musiikki ansaitsee tulla kuulluksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s