God damn, this snow

Editors-laulaja Tom Smithin ja Razorlightistakin tutun Andy Burrowsin muodostaman Smith & Burrows -parivaljakon parisen vuotta vanha talvisesonkilevy on kuulostanut taas vaihteeksi raikkaalta. Epäilmiselvät covervalinnat, näkemykselliset uudet kappaleet ja turhista joulukliseistä riisuttu tunnelma kiehtovat erityisen paljon nyt, kun oma joulu on perinteisen sijaan enmmänkin sellainen asennekysymys. Tai henkinen tila.

Ja hyvää ystävääni lainaten: pakko digata joululaulusta, jossa säkeistö alkaa God damn, this government, will they ever tell me, where the money went…

Hyvää joulua kaikille.

The years go by so fast, let’s hope the next beats the last.

4 Vastausta

 1. Ilpo

  Kylläpä osasitkin sopivan tunnelmallisella kappaleella tunnelmoittaa päivääni. Smithin täyteläinen ääni pääsee minun mielestäni parhaiten oikeuksiinsa juuri näissä hitaimmissa kappaleissa.

  Myös tuo viimeinenkin lainaus, jonka kirjoitit, osuu niin hyvin kohdalleen omaan tämänhetkiseen mielentilaan. Sitä tulee näin vuoden lopulla pysähdyttyä miettimään mennyttä ja tulevaa. Kun näitä vuosia vaan kokoajan kertyy kiihtyvään tahtiin. Oma ikäkin alkaa kohta jo kolmosella. Taidan potea alustavaa ensimmäistä ikäkriisiä. Höh..

   1. Ilpo

    Enpä nyt voi varsinaisesti sanoa viettäväni mitään kauhean villiä elämää näin parikymppisenäkään. Vai miltä kuulostaa perjantai-illan ohjelmani. Lovejoy-maratooni, suklaakohventien parissa ja jos oikein riehaannun saatan ottaa kupin teetä ennen nukkumaan menoa.

    Ehkä se kolmosella alkava ikä on minulle ihan oikea. Silti.. nyyh..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s