God damn, this snow

Editors-laulaja Tom Smithin ja Razorlightistakin tutun Andy Burrowsin muodostaman Smith & Burrows -parivaljakon parisen vuotta vanha talvisesonkilevy on kuulostanut taas vaihteeksi raikkaalta. Epäilmiselvät covervalinnat, näkemykselliset uudet kappaleet ja turhista joulukliseistä riisuttu tunnelma kiehtovat erityisen paljon nyt, kun oma joulu on perinteisen sijaan enmmänkin sellainen asennekysymys. Tai henkinen tila.

Ja hyvää ystävääni lainaten: pakko digata joululaulusta, jossa säkeistö alkaa God damn, this government, will they ever tell me, where the money went…

Hyvää joulua kaikille.

The years go by so fast, let’s hope the next beats the last.

4 Comments on “God damn, this snow

 1. Kylläpä osasitkin sopivan tunnelmallisella kappaleella tunnelmoittaa päivääni. Smithin täyteläinen ääni pääsee minun mielestäni parhaiten oikeuksiinsa juuri näissä hitaimmissa kappaleissa.

  Myös tuo viimeinenkin lainaus, jonka kirjoitit, osuu niin hyvin kohdalleen omaan tämänhetkiseen mielentilaan. Sitä tulee näin vuoden lopulla pysähdyttyä miettimään mennyttä ja tulevaa. Kun näitä vuosia vaan kokoajan kertyy kiihtyvään tahtiin. Oma ikäkin alkaa kohta jo kolmosella. Taidan potea alustavaa ensimmäistä ikäkriisiä. Höh..

  • :) Itse en ole koskaan ollut iso Editors-fani, mutta näissä jouluisissa biiseissä olen kyllä miehen äänestä tykännyt.

   Hah, meitsin ikä on nyt pian vuoden verran alkanut kolmosella – hyvin on mennyt. Tammikuussa vanhenen taas.. Minun kolmenkympin ikäkriisi päättyi siihen, kun tajusin, että elämä muuttuikin pienen vanhemenemisen myötä vain paremmaksi. Vaikka ei minua kolmenkympin muottiin kyllä vieläkään taida saada.

   • Enpä nyt voi varsinaisesti sanoa viettäväni mitään kauhean villiä elämää näin parikymppisenäkään. Vai miltä kuulostaa perjantai-illan ohjelmani. Lovejoy-maratooni, suklaakohventien parissa ja jos oikein riehaannun saatan ottaa kupin teetä ennen nukkumaan menoa.

    Ehkä se kolmosella alkava ikä on minulle ihan oikea. Silti.. nyyh..

    • :D Ihan tutulta kuulostaa koti-iltaelämä. Itse keitin joulun kunniaksi oikein glögit tuossa yhtenä iltana. Dekkari, vuoden parhaat biisit ja suklaata. Perus. Vaikka muunkinlainen fiilistely on toisinaan kivaa, on seesteinen koti-ilta ollut aina ykkönen since parikymppinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s