Vuonna 2014: Temples

Vuodesta 2014 on selkeästi tulossa meitsin vuosi. Tammikuun ensimmäinen starttaa sen verran monilta osin lähtöruudusta, ettei uuden ja jännän tuloa yksinkertaisesti voi estää. Vaikka välillä tekeekin mieli itkeä ja ahdistua siitä, ettei mulla ole mithään tai kethään, tiedän, että kaikki on taas jossain vaiheessa tosi hyvin.

Vuodesta 2014 on tulossa myös psykedelisvaikutteista rokkia soittavan Templesin vuosi. Uskoisin. Tämä lähes kaikkien modernien mod- ja brittipoptyttöjen kuluneen vuoden kuumin puheenaihe julkaisee vihdoin debyyttinsä helmikuun alussa. Mesmerise-single ilmestynee tammikuussa. Ja koska yhtyeessä ihastuttaa silminnähtävän kauneuden lisäksi myös korvin kuultava kauneus, odotan itsekin Sun Structures -albumin ilmestymistä ihan super paljon.

Yhtyeen laulaja-kitaristi James Bagshaw muuten vaikutti kiharoineen ennen Templesiä vähän samoilla aaltopituuksilla liikkuvassa The Moonsissa. Täällä tuttu ja kovasti tykätty yhtye sekin.

Ja parit vuoden 2013 suosikit. Ihanaa ja huikeaa albumia lupailevaa on!

12 Comments on “Vuonna 2014: Temples

 1. Tän olis parasta olla hyvä, itekin todella innokkaasti oottelen tätä. Toistaiseksi julkaisuissa kappaleissa kivasti keveyttä, kerroksia ja aurinkoa. Mesmerise on huikee.

  • Mesmerise on! Vaikka siitä puuttuukin vielä video ;) Hah! Mutta siis joo, toivottavasti meidän ei nyt tarvi pettyä!

 2. Jos jo julkaistujen kappaleiden perusteella voi mitään johtopäätöksiä vetää, niin tulee olemaan odottamisen arvoinen kokemus.
  Hienosti onnistuvat kuulostamaan samaan aikaan nostalgiselta sekä tuoreelta. Heti lähtee mieli matkalle menneisyyteen, kun näitä kuuntelee.
  Kovasti odotellaan julkaisua täälläkin.

  • Kiitti kommentista!

   Tämä on jotenkin vain niin kiehtova just noiden mainitsemiesi juttujen vuoksi. Minua on selkeästi viime vuosina kiinnostanut juuri sellainen vanhan kierrättäminen raikkaasti – ja sitä tämä taitaa olla.

   Toivotaan, että saadaan nyt hyvä levy sitte kans!

 3. Tuli kuunneltua ny tuo Templesin kiekko muutamaan kertaan. Ihan rehellisesti sanoen en kyl ymmärrä mistä kaikki huzz an’ buzz. Muutamia aika näppäriä melodioita ja kertsei ovat kyl duunanneet mut pääosin toi markan psykedelia kuulostaa omaan korvaan aika turhalta peace&love67 henkisyydeltä kevyellä modernilla tatsilla. Äänimaailma ei toimi lainkaan meikälle. Kai tää enempi lähtee kumminki nykypäivän psykedeliahipeille ku modhenkisille? :)

  Sen ymmärrän kuitenki hyvin miks joku Noel on tästä bändistä diggaillu hemmetisti. Haisee vahvasti samalta mitä se on viimeiset vuodet duunaillu sekä soolona että kera Ison O:n.

  • Vaikea tietty sanoa, mistä se kaikki kohina lopulta johtuu… Mutta minua ehkä just nuo jutut, jotka mainitsit, tässä inspiroi :) Näppärät melodiat, kertsit, peace and love, moderni tatsi, äänimaailma… Itse näen kyllä tämän myös sellaisena aika kesynä indiejuttuna ja veikkaankin suurimmaksi kuulija- ja kohderyhmäksi psykedeliahippien tai modhenkisten sijaan ihan sellaisen sekalaisen, popmusiikista peruskiinnstuneen yleisön.

   • http://en.wikipedia.org/wiki/Nardwuar_the_Human_Serviette Legendaarinen ja todella omaperäinen haastattelija joka haastatellu artisteja laidasta laitaan mm. MTV:llä. Mainittakoon muutamina The Strypes, Blur (jonka haastattelu meni vähän mönkään), Beck. Youtubesta löytyy melkein kaikki kyseisen herran tekemät haastattelut, kannattaa katsoa vaikkei kyseinen artisti välttämättä kiinnostaisikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s