Perjantaibiisi: Synttärisankareille

Ja synttärisankareilta.

Tiiän, tiiän, tämä Manic Street Preachersin Let Robeson Sing -kappaleesta  tehty Ian Brown Mix pyörii She’s not anyonen sivuilla jo vähintään toistamiseen. Mutta se taitaa olla useimpien hyvien juttujen kohtalo. Toisto.

Ja hei, voiko oikeastaan edes olla herkullisempaa hetkeä fiilistellä tätä Manicsien ja Ian Brownin letkeää kimppakyytiä, kuin juuri tämä päivä? Ian Brown täytti vuosia eilen (Onnea!), James Dean Bradfield tänään.

Jotenkas, tässä siis yksi versiosuosikkini. Hyvää perjantaita! Ja HBD JDB!

Tai niin kuin herra Brown sen höpsösti muotoilee:

Pass the mic, believe the hype, JDB is flying the kite.

4 Vastausta

  1. Jools

    Know Your Enemy:n toinen nimi voisi olla ”Know Your Fellow Manics Fans”. Todellinen lost classic, jonka sisältörikkaus yllättää aina uudelleen. LRS:n lisäksi mielestäni levyltä löytyy kaksi manicsien parasta biisiä, eli sillä mittarilla top 20:n kärkeä olevat Found That Soul ja So Why So Sad. Muistan kun single ilmestyi, ja NME ennakkoraportoi SWSS:n kuulostavan käsittämättömän oudolta. Luulivat vissiin sen olevan vitsi. Se herätti vähän pelontunteita, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

  2. Know Your Enemy on mullekin ehkä tärkein Manics-levy – ei se ensimmäinen, johon rakastuin, tai se, jolta löytyvät ne parhaimmat krebabiisit tai tunteellisimmat lyriikat. Mutta se levy, jonka ilmestymisen jälkeen näin rakkaan bändin ensimmäistä kertaa livenä. <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s