Mulla on oikeus minun omiin huiveihin

Menetin viime vuoden päätteeksi suoritetussa omaisuudenjaossa käyttöoikeuteni yhteen huivikomistukseen. Kuten Instagram-materiaali vihjailee, käytin tätä Mercin huivia hymyssä suin mm. Harringtonin pariksi kiedottuna.

Tuleva kevät tarkoittaa nyt siis myös huivikauppoja. Se ihan oma olisi löydettävä. Yksi kelpo paisley-kuosinen löytyy kyllä, mutta klassisia pilkkuja ja palloja olisin menetetyn pelin tilalle vailla.

Nyt on katse kohdistettuna Tootal Scarves X Fred Perry -yksilöön ja pariin Tootalin muuhun klassikkoon, mutta kattellaan. Koska meneillään on elämänkumppanin valinta, on kaiken oltava just eikä melkein.

IMG_20131010_120220

4 Comments

      1. Oleppa hyvä. Itse yhden perus tummansinisen paisley-kuvioisen huivin tuolta löysin. Suhteellisen usein tuolla on jotain alennuksia ja uutiskirjeen tilaamallakin tais saada jonkinlaisen alennuskoodin.

        1. Joo, tuolta löytyi kyllä useampi kelpo, jopa niitä kaipailemiani pilkullisia. Ja useampi komea paisley – valinnan vaikeus! Ja muutenkin paljon fiksuja juttuja – niinku vaikka noita Walsh Casualin tennareita, joita olen katsellut pikkuisen kiinnostuneena. Mutta miksi, miksi kaikki hienoimmat jutut on taas vain pojille?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s