Mulla on oikeus minun omiin huiveihin

Menetin viime vuoden päätteeksi suoritetussa omaisuudenjaossa käyttöoikeuteni yhteen huivikomistukseen. Kuten Instagram-materiaali vihjailee, käytin tätä Mercin huivia hymyssä suin mm. Harringtonin pariksi kiedottuna.

Tuleva kevät tarkoittaa nyt siis myös huivikauppoja. Se ihan oma olisi löydettävä. Yksi kelpo paisley-kuosinen löytyy kyllä, mutta klassisia pilkkuja ja palloja olisin menetetyn pelin tilalle vailla.

Nyt on katse kohdistettuna Tootal Scarves X Fred Perry -yksilöön ja pariin Tootalin muuhun klassikkoon, mutta kattellaan. Koska meneillään on elämänkumppanin valinta, on kaiken oltava just eikä melkein.

IMG_20131010_120220

4 Comments on “Mulla on oikeus minun omiin huiveihin

      • Oleppa hyvä. Itse yhden perus tummansinisen paisley-kuvioisen huivin tuolta löysin. Suhteellisen usein tuolla on jotain alennuksia ja uutiskirjeen tilaamallakin tais saada jonkinlaisen alennuskoodin.

        • Joo, tuolta löytyi kyllä useampi kelpo, jopa niitä kaipailemiani pilkullisia. Ja useampi komea paisley – valinnan vaikeus! Ja muutenkin paljon fiksuja juttuja – niinku vaikka noita Walsh Casualin tennareita, joita olen katsellut pikkuisen kiinnostuneena. Mutta miksi, miksi kaikki hienoimmat jutut on taas vain pojille?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s