Real stars are rare

Paul Weller jos joku on todellinen ja harvinaislaatuinen tähti. Voice of a generation, kuten tiedetään. Tai sitten vaikka voice of Miia Kunnari – kuunnelkaapas esimerkiksi näitä:

Clothes and music, music and clothes, for me they go hand-in-hand. They’ve helped shape who I am.

I wouldn’t buy a coat because it happens to be cold. I’ll buy it because I love it.

Hah, tuttua.

Niin, ketään ei varmaan yllätä, että Paul Weller on viimein luonut oman vaatemerkkinsä. REAL STARS ARE RARE -nimeä kantavan merkin lopullisen suunnitteluvastuun Weller jakaa lontoolaisen Tonic-miestenvaateliikeen omistajan, Phil Bickleyn kanssa, mutta kuten merkin verkkosivuilla romantisoiden todetaan:

REAL STARS ARE RARE has been in the planning, you could say, for forty years. Ever since a kid from Woking first cupped his hands and peered through the window of Flaks’ boutique in the late sixties, enchanted with the fashion and the faces making waves on the local scene.

Koska aina on joku, joka ei tykkää, on ”Rahastuksen makua” -mielipide toki jo kuultu. Muuta rakentavaa palautetta: ”two button suits & ugly grey trousers with turn ups should be outlawed”.

Leben und leben lassen, sanon minä. Yhtä pikkuruista vaatesuunnittelevaa rokkaria kohti löytyy kuitenkin aina noin tusinan verran vaatesuunnittelevia poppareita tai räppäreitä.

Ensimmäisen malliston (syksy/talvi 2014) tunnelma on kiteytetty videomuotoon:

http://vimeo.com/86305854

2 Comments on “Real stars are rare

  1. Kyllä kahen napin puvut pitäis lailla kieltää! Mut nii, hieno hommahan tää on. Ei meikä niit Liamin tekeleitä osais käyttää mut Wellerin jopa kahen napin tonic suitin sitä heittäis koska vaa päälle jos siihe mahtus. Tällä tuskin hirveesti markkoja tehää keikkoihi nähe ellei sit revivalistit kuse ihan hunajaa carnabyl mut hyvä Welleri!

    • Hah, mutta Welleriltä siunaus parille napille, sehän on jotain se!

      On tämä siisti juttu minustakin. Ja uskon, että herralla on ihan eri tavalla näkemystä skarppiin tyylikkyyteen kuin Liamilla :) Ja tosiaan, tuskin Wellerinkään tarvii rahasta tehdä yhtään mitään – vilpitöntä itsensä toteuttamista, jonka tapahtuminen oli ihan vain ajan kysymys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s