Festarikesä

Lily Allen ja Suede Ruisrockissa, Jake Bugg Provinssirockissa – vaikuttaa siltä, että joudun vielä näin kolmikymppisenä viettämään elämäni festarikesän.

Kyllä, kahdet festarit ja kolme vetonaulaa kesässä on festarikesä ihmiselle, joka on tottunut pistäytymään kesäjuhlilla maksimissaan joka toinen vuosi. Ja johan meillä se Blur-kesä viime vuonna oli.

Ja vuonna 2009 oli Lily Allen -kesä.

Tuolloin odotin Lilyn Flow-keikalta eniten tämän Chinese-kappaleen kuulemista. Kevätbiisi-09. Ja kaunis haavekuva siitä, kuinka yksinkertaista toisesta tykkääminen voi parhaimmilaan olla. Tai voisi:

You’ll make me beans on toast and a nice cup of tea
and we’ll get a Chinese and watch TV

Mutta kuinka kivasti voikaan lauluääni helähtää?

En vielä tiedä, mitä minun ja Lilyn yhteiselolle on tapahtumassa uuden albumin myötä. Muutaman kappaleen perusteella tuntuu että melko kauas on jo tultu niistä ensimmäisen levyn kekseliään popahtavista ska-hassutteluista tai kakkoslevyn heleästä ja raikkaasta popnäkemyksestä. Vaikka eihän sen huono juttu tarvitse olla, jos se on oikein.

Enkä myöskään millään haluaisi katkaista välejä ystävään, joka on ollut paikalla silloin, kun ystävää olen kaivannut. Kun ei se kevät 2009 varsinaisesti mikään elämäni kevät ollut.

Ja eihän siitä mihinkään pääse, että Lilyssä virtaa kaikesta mahdollisesta tulevasta huolimatta Cool Britannia -aateliston veri.

2 Comments on “Festarikesä

  1. Näin Blur:n viime kesänä kahdesti, ja yhtäkkiä Parklife oli JÄLLEEN relevanttia kesämusaa. Ja se kuulosti paremmalta kuin ilmestyessään. Uusi nuoruus 2.0. Mutta melko varma siitä että Albarnin koltiainen saapuu tänne finskiin soolokeikkailemaan.

    Ja mitä Lilyyn tulee, niin jos kummisetänä oli muuan Joe Strummer…

    • Kyllä, Blur oli kesän 2013 soundtrack. Ja hyvältä kuulosti! Ainakin Provinssirockissa yhtye oli aivan uskomattomassa iskussa. Jäi kyllä hurmos päälimmäiseksi tunteeksi. Ja kyllä mullakin on ollut mielessä, että josko Damon tänne tosiaan tulisi. Se koltiainen! :D

      Ja mitä Lilyyn tulee 2.0: No nii-in! Ja Damien Hirst. Ja jos isäkin on vielä aikoinaan ollut superystävä eräänkin Alex Jamesin kanssa. Ja kaikkea muuta siniveristä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s