The Moons – Heart and Soul

The Moons aloittaa tulevan kolmannen albuminsa singleyttämisen Heart and Soul -kappaleella. Ja ai että, onpas se huh huh! Yhtyeen edellisen albumin (Fables of History, 2012) viattomaan, paikoin jopa sievään (”Jennifer (Sits Alone) is a beautiful song for outsiders”) biisivalikoimaan verrattuna tämä kuulostaa ihanan paheelliselta. Kuumalta!

Päätin juuri omia noiden alun kitaroiden sähkön kaiken viikonlopputekemiseni aatemaailmaksi.

The Moons jos joku on yhtye, jonka selvästi nousujohteista uraa on ollut hieno seurata. Arvostan sitä, että yhtye tekee sinnikkäästi ja pitkäjänteisesti omannäköistään juttua. Luottaa visioihinsa, eikä hötkyile uusien tuulien ja vaihtuvien trendien suhteen. Hieno rokkibändi.

Heart and Soul -single ilmestyy nyt maanantaina 31.3. Ennakotilauksen voi suorittaa täällä, seiskatuumasia kun on rajoitettu erä, tietysti.

4 Comments on “The Moons – Heart and Soul

 1. En tiedä mikä on, kun kaikki kuulostaa nyt niin hyvältä ja saa minut hyvälle tuulelle, ilman mitään erityistä syytä. Voisikohan se olla tämä kovaa vauhtia etenevä kevät, joka saa minussa, normaalisti lähes aina murjottavassa itsessäni aikaan näitä epänormaaleja iloisuuden tuntoja.

  Ja tässäkin Moonsin kipaleessa toimii kaikki, siinä ei ole mitään liikaa, eikä liian vähän. Äänimaailma on suorastaan herkullinen minun korvaani. Jätin kappaleen soimaan taustalle puuhaillessani muuta ja kohta huomasin liikehtiväni kuin tuo viehkeä neitonen tuossa musiikkivideossa. Ohoh.. Toivottavasti en paljastanut jo liikaa..

  • Kevät on vaarallinen! Etenkin jos siihen liittyy viehkeät tytöt ja pojat! Joskus saattaa alkaa tuntua ettei enää niin murjotutakaan. :-) Liikehdinnän täyteistä lauantaita!

 2. Ennakkotilasin tän 7″sen kun tuli tarjolle, vielä vähän kaksijakoiset fiilikset tästä pitäs kuunnella enemmän ja kuulla levy kokonaisuutena ehkä aukeis sitten paremmin mutta nyt ei ainakaan älyttömän kovasti sytyttäny.

  • :) Eihän ne aina!

   En muuten tiedäkään levyn muita biisejä lainkaan. Ei siis hajuakaan siitä, mikä yleinen tunnelma tulee olemaan tai miten tämä istuu kokonaisuuteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s