Kasabian – eez-eh

Hyvää vappuaattoa teille ja nimpparia mulle!

Uusi Kasabian kiinnostaa aina – elämän olennaisimpia yhtyeitä kun on. Tämä juuri videomuotonsa saanut eez-eh on ensimmäinen single yhtyeen kesäkuun 9. päivä julkaistavalta 48:13-albumilta.

Äärimmäisen simppeli kappale, mutta niin kovin kiehtova siitä huolimatta. Jumppaus, poljento ja pienellä melodiaskaalalla liikkuminen ovat tuttua Kasabiania, tunnelma muuten ehkä tämän osaston Kasabianiksi jopa yllättävänkin kevyt – se yhtyeen aggressiivisin tahkoamisvaihe puuttuu. Mukavasti vie vapaapäivänä mukanaan – pakko vain kuunnella.

Ps. Huomenna vappupäivänä Black Doorin vaihtuvien tiskijukkien joukossa on myös allekirjoittanut. Intensiivinen rykäys klo 14 – 18. Biisivalintoja erityisen paljon aurinkoa ja kevättä kunnioittavalla otteella, pikkuisen totuttua laajemmalla skaalalla.

2 Comments on “Kasabian – eez-eh

  1. Uuh! Voinpa vain kuvitella kuinka tämä tulee saamaan konserttiyleisön hyppimään ja tanssimaan kappaleen tahdissa. kolme minuuttia sataprosenttista bilemusiikkia ja sitähän Kasabian juuri on, ainakin minulle. Tästäkin kappaleesta huokuu niin hyvin juhlien sydämenlyönnit.

    Todellakin, hyvää nimipäivää ja hauskaa wappua.

    • No älä! Tekis kyllä mieli tanssia – ja hyppiä keikalla – tämän tahtiin. Ja kyllä mullekin tällainen tamppaus-Kasabian on sitä mieluisinta (Kasabiania ja bilemusiikkiakin). Ai että.

      Kiitos Ilpo toivotuksista! Toivottavasti oma vappusi oli mainio!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s