The Rifles – All I Need

Tutustuin The Riflesin tammikuussa ilmestyneeseen None the Wiser -albumiin ehkä vähän turhan huolimattomasti. Pintapuoleisessa kuuntelussa yksittäiset kappaleet menivät ihan ohi ja kokonaisuus jäi mieliin vaisuna. Tuntui ettei levy yllä lähellekään kolmen edeltäjänsä tasoa. Erityisen paljon ikävä tuli kakkoslevy Great Escapen hyviä yksittäisiä biisejä sekä kokonaisuutena ylivetoa No Love Lost -debyyttiä, josta melkein voi puhua jo modernina klassikkona.

Nyt sitten tähän All I Need -singlebiisiin ja sen videoon törmättyä otin levyn uudelleen kuunteluun ja ei, ei se niin vaisu olekaan! The Riflesin kohdalla vain on jotenkin niin helppoa – ja tavanomaista – tulkita touhu tavanomaiseksi. Tykkään kuitenkin ajatella, että se tavanomaisuus on ehkä ennemminkin tällaisen 2000-luvun pubi- taikka lädi-indien genren kuin yhtyeen ominaisuus.

Toki tämä biisi on äärimmäisen simppeli, mutta ei sen kai aina tämän monimutkaisempaa ränkytystä tarvitsekaan olla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s