Perjantaibiisi: Kasabian – Bumblebeee

Perjantai! Let’s have iiiiit!

Vaikka valkeat videot ja levynkannet ovat niin 2002, tykkään tästä Kasabianin uudesta videoinnista. Tekee kappaleesta kiinnostavamman kuin miltä se levyn kokoisessa kontekstissa on tuntunut. Jotain tuollaista videon keikkahurmosta kyllä ottaisin mieluusti elämääni vähän lisää.

Ja hei, tuskin koskaan väsyn ihailemaan tuota Tom Meighanin poikamaista charmia. Vaikka viime vuosina se poikamaisuus on kyllä vähän äijääntynyt. Tekis mieli nipistellä poskista ja sanoa pus pus, mutten kehtaa sellaista hempeilyä suunnitella, kun kappale on kuitenkin aika ärhäkkä ja raisu!

Ja kappaleen nimi, juu, se on Serge Pizzorno 3-vuoiaan Ennio-pojan työstämä.

”There’s this buzzing sound on it and he was asking me about it all day long, ’Put busy bee on, put busy bee on’. I thought, ’I’ll have that’. I changed it a bit; Busy Bee’s not quite as cool as ’Bumblebee’.’ Serge Pizzorno, Contactmusic.com

Musiikillista näkemystä toisessa polvessa – mahtavaa!

Ärhäkkää ja raisua perjantaita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s