Northern Soul -leffa ja traileri

Huh, onpas vain ollut melko pitkäkestoinen projekti tämän Northern Soul -elokuvan synnyttäminen. Kirjoitin blogiin elokuvasta ensimmäisen kerran 4.10.2011 – kolme vuotta sitten. Tuolloin leffan ilmestymisajaksi kaavailtiin tammikuuta 2012.

Useiden lykkäysten jälkeen elokuva on nyt kuitenkin ihan oikeasti ilmestymässä. Britanniassa se tulee elokuvateattereihin 17. lokakuuta. Ja traileri näyttää hyvältä!

Jos mietitään sitä, kuinka musiikillisessa valtavirrassa on viimeaikoina fiilistelty northern soulia (olet varmaan nähnyt tämän John Newmanin Love Me Again -videon? Katso ihmeessä myös Pharrel Williamsin Happyn tahtiin tanssahteleva northern soul –tyttö), ei elokuvan viivästyminen tunnu sittenkään mitenkään huonolta jutulta. Ehkä juuri nyt on hyvä aika tarjota yleisölle tällainen sopivan fiktiivinen mutta riittävän todentuntuinen kurkistus tähän uniikkiin ja sielukkaaseen alakulttuuriin.

Northern Soul was phenomenally popular with British youths in the 1970s, taking the North of the country by storm. Northern Soul the film intends to appeal to those generations of fans while attracting a modern audience who can relate to youth culture from another era.

Elokuvassa tätä 70-luvun Pohjois-Englannin musiikillista ja tanssillista alakulttuurihurmosta ja soulmusiikkiin hurahtamista avataan kahden pojan tarinan kautta. Rooleissa vilahtaa mm. Steve Coogan.

If you were there, you’ll know. If you weren’t there, you’ll wish you had been.

2 Comments on “Northern Soul -leffa ja traileri

  1. Vahva suositus, jos diggaa esim. musiikista (tanssimisesta). Löytyi Filmihullusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s