Oasis-päivä

Sanotaan se nyt suoraan: tämä päivä on ollut ihan paska. Tähän mennessä.

Heräsin aamulla päässäni ajatus, että onko millään mitään väliä. Ja siitä se sitten lähti. Tai jatkui – eilen oli nimittäin aika sama fiilis.

Olen kuitenkin onnistunut skarppaamaan tänään kahteen otteeseen.

Ensin muutaman lohduttoman aamutunnin jälkeen skarppasin itseni ulos. Silloin, kun millään ei ole mitään väliä, on mahdottoman tärkeää pukea päälle, jotain, jolla on todella paljon väliä.

Minä valitsin tänään Adidas-verkkatakin, parkan ja vaaleat desert bootsit. Päähän lätsä. Sillä mitä Liamimpi sitä välimpi.

Parka näytti kulahtaneelta eikä hattu löytänyt luontevaa asentoa. Verkkatakki tuntui piukalta, housuista nyt puhumattakaan (Silloin, kun millään ei ole mitään väliä, on yleensä samanaikaisesti myös läskipävä, eli jollain kuitenkin on väliä: läskeillä. Sekopäistä!). Mutta skarppasin.

IMG_20141004_174658 IMG_20141004_165104

Toisen kerran skarppasin, kun kaupungilla merkityksettömänä pyöriessäni ostinkin lohtukarkkipussin sijaan uuden huulipunan. Mietin, että kuules Miia, ostaisko Liam tällaisessa tilanteessa karkkia, josta tulee huonompi fiilis, vaiko huulipunan, josta tulee parempi fiilis?

Skarppasin ja veikkasin, että huulipunan.

Ajattelin skarpata tänään vielä kolmannen kerran. Mennä Lepakkomieheen Oasis-vuosijuhlaan. Vaikka kuinka tuntuis, ettei silläkään ole mitään väliä.

Mutta Liam menisi. Laittaisi sitä uutta huulipunaa ja menisi.

Sillä Liamin mielestä ”Oasis-päivä” kuulostaa paremmalta kuin ”paska päivä”.

IMG_20141004_122254

 

17 Comments on “Oasis-päivä

 1. Oasis-päivää ei voi, eikä kannatta, jättää väliin.

 2. Luin tosta jostain muualta, ja tuli heti mieleen, et sä jos kuka oot varmasti tuolla Lepakkomiehessä! :)

 3. Miia, huikea blogi ja kuten Oasis-vuosijuhlasta näki; kohderyhmää löytyy.

  • Kiitti! :)

   Ja olipa taas kyllä bileet, huh. Mietin aamulla vain, että kuka typerys laittaa tuollaisiin juhliin vaaleat desert bootsit… :D Tai kuka menee vaaleissa desert bootseissa eturiviin…

 4. Gray skies, Crappy yesterday, Crappy today, and you still managed to strike a pose, with a smile for the camera on Oasis day! Now that is a true fan!!! ( the artifical sound of me clapping (clapping ) ). I would have gone with the lipstick for myself, but I think what you did sounds better ;)

 5. Liam menis tollasena päivän pubiin ja vetäis jtn runkkaria dunkkuun

 6. moi, hei olen kovasti yrittänyt googlailla tietoa koska on 2015 oasis vuosijuhla. yleensähän se on kesän lopussa tai jotain. en ole löytänyt mitään tietoa , onko sinulla mitään tietoa hommasta…..
  t. Markus

  • Hei! Se taitaa olla vakiintunut lokakuun ensimmäiseksi lauantaiksi, eli la 3.10.2015 seuraavan kerran! Paikka on vielä avoin, mutta varmasti kirjoittelen täällä tapahtumasta ennen.

 7. Syntymäpäiväksi osuu! Eli siellä nähdään! Taas!

 8. kohta siis nähdään Miia ja Juhani, taas :D

  Juhani, ettei Juhani olisi toinen nimesi ??? luulenpa tuntevani tämän Juanin…
  Miialle tarjoan drinkin tästä informatiivisesta ja viihdyttävästä saitista ! Jos Juhani on se ketä luulen tarjoan syntymäpäivä sankarillekin bissen.

  Markus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s