Paul Weller – White Sky

Paul Wellerin Saturns Pattern -albumi ilmestyy 11. toukokuuta. Tämä White Sky on levyn avausraita ja oho, onpas se tiivistunnelmainen ja sähköinen. Tahkoavakin jopa. Ja video mallikkaasti linjassa musiikillisen maiseman kanssa. Tuleeko muille tätä kuunnellessa sellainen maltillisen uhmakas ja voimakkaan itsevarma olo?

Vaikka aika simppeli onkin, tuntuu kappale parantuvan ja sen jännittävyys lisääntyvän jokaisella kuuntelukerralla.

 

4 Vastausta

  1. Jools

    Mä en ole tästä ihan varma vielä. Ekat sekunnit olin että ”Kyllä!”, sitten homma lopahti ennen viimeistä minuuttia, joka vei biisiä uusiin tunnelmiin. Olisin toivonut enemmän jompaa kumpaa, psykedeliaa tai ujeltavaa kitarointia.

  2. Tässä on parhaat rumpusoundit ehkä vuosikymmeniin! Huikeaa paukutusta!

    Sävellyksenä ei mikään napakymppi, mutta ehkä paranee kuunneltaessa.

    Olen muuten tullut vahvasti siihen tulokseen, että suosikkilevyni Welleriltä on Heavy Soul. Ehkä juuri ”dadrock”-kauden kulminaatiopiste ja monien tylsänä pitämä, mutta levyllä on pelkästään tarttuvia sävellyksiä ja bändin soitto on jotenkin mukavan ilmavaa. Pidän myös siitä, miten ko. levyllä Weller monesti laulaa ”ohi” mikrofonista, se on aika jännä tyylikeino.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s