Ash – Cocoon

Ash vuonna 2015? No, se kuulostaa Ashiltä. Ei parhaimmillaan, mutta tavallisimmillaan. Tätä on tulossa lisää myöhemmin tänä vuonna, kun veteraaniyhtye julkaisee kuudennen studioalbuminsa – ekan kahdeksaan vuoteen.

Jos tämä kerta kuulostaa Ashiltä, niin miltä se Ash sitten kuulostaa? Mikä tekee Ashistä Ashin, miettii semantikko. Sanoisin, että melodiat, kitaravallit ja sellainen intensiivinen ja puskeva energia. Toki yhtye on himmaillut, kokeillut ja välillä harhaillutkin, mutta tuossa on minusta yhdenlainen ashiyden ydin.

4 Comments on “Ash – Cocoon

  1. Ashin comeback on kyllä parhautta! Mukavan räkäinen repäisy tämä uus sinkku, tuo mieleen A-Z:n b-puolen Gallows Hill. Ehkä ei parasta Ashiä tämä Cocoon kuitenkaan, mutta lupaa hyvää tulevan albumin suhteen. Saisivat kyllä tulla Suomeen keikalle.

    • No älä! Tätä kuunnellessa tulee fiilis, ettei yhtye ole vanhentunut ja väsähtänyt yhtään. Kova palo soitossa. Pidän myös tuosta melodisesta kertsistä, vaikka toki tämä Ashin parhaimmista jää. Jotenkin hurmoksellisinta Ashia en enää edes osaa odottaa, vähemmän legendaarinenkin kelpaa. Ja jep, keikka maistuis. Festareille? Kiitti sulle kommentista :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s