Blur – Go Out

faec798e

Levyn ne siellä Hong Kongissa tosiaan tekivät. Blur ilmoitti juuri tämän Go Out -raidan tukemana julkaisevansa uuden The Magic Whip -albuminsa 27. huhtikuuta ja kyllä, se on tosiaan ensimmäinen kahteentoista vuoteen.

Enkä muuten odota yhtää kauhulla. Think Tankin ja The Magic Whipin väliin mahtuu ehkä 12 vuotta, mutta myös mm. kaksi itsenäistä Blur-raitaa (Fool’s Day ja Under the Westway), jotka molemmat kuuluvat mielestäni yhtyeen parhaimmistoon. Paljon sanottu, mutta totta se vain on. Lisäksi yhtye oli loistava parisen vuotta sitten Provinssissa ja tekihän Damon Albarn viime vuonna aivan uskomattoman tyylikkään ja näkemyksellisen soololevyn. Luotan näihin tyyppeihin.

Myös se fakta, että albumin tuottaa samainen Stephen Street, joka on tuottanut kaikki merkittävimmät Blur-albumit (ja tietty esim. The Smithsejä) sekä Graham Coxonin soololevyistä ne kolme ihaninta (Happiness in Magazines, Love Travels at Illegal Speeds ja The Spinning Top), on niin sanotusti jotain.

Levyn visuaalinen maailma vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta ja onhan tuossa kappaleessakin kaikenlaista meneillään. Mutta kyllä tämä Bluria on. On Grahamin kitarat ja on local-o-ohh o-ohh-o.

Ja kuten jo totesin: Luotan.

Woo-hoo ja britpop never dies.

4 Vastausta

  1. JT

    Wtf? Tämä oli kyllä todellinen yllätys, en olisi todellakaan odottanut tätä tälle vuodelle. Luulin että Damon tekee Gorillazia tai jotain, mutta onneksi näin. Huh, vihdoinkin on joku levy jota odottaa aidosti innoissaan!

    Luotan itsekin 100% siihen, että Blur palaa vahvan levyn kanssa. Eihän heillä olisi mitään tarvetta julkaista keskinkertaista tuotosta. Eka maistiainen nyt ei vielä ole mikään erityisen maaginen biisi, mutta kuulostaa kyllä kerta kerran jälkeen paremmalta. Erityisesti pidän tuosta valitusta äänimaailmasta.

  2. Tää tuli todella puskista! Tai toisaalta ei: Damon oli kertonut, että Blur nauhoitti uuden levyn Hong Kongissa, mutta viimeisin sana oli, ettei sitä koskaan julkaistaisi. Stephen Streetinkin kanssa oli muistaakseni jotain riitaa?

    No, niin ne asiat vaan selviää ja mielipiteet muuttuu! Hieno yllätys! Ja se on erittäin hienoa, että Albarnilta saa nykyisin melkein joka vuosi uuden levyllisen verran musiikkia – oli sitten millä nimellä tahansa.

    Allekirjoitan edellisen kommentoijan mielipiteen Go Out -biisistä. Mukavan rento ote tässä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s