Parivaljakko: Lucky Man

90-luvulla miehet olivat tyylikkäitä – ja onnekkaita.

Kaksi eri kappaletta, yksi nimi. Molemmat kappaleet vuodelta 1997. Kumpi toimii paremmin? No, minusta tämä on aika selvä peli.

Vaikka kuinka ihastelenkin tuota Hurricane #1 -yhtyeen kappaleen alun kitaramurinaa ja melodisuuskin toimii, niin eihän se nyt mitenkään vedä vertoja The Verven onnekkuudelle. Ja vaikka kuinka pidänkin ensin mainitusta enemmän kuin useimmat, niin ei voi mitään. Noissa The Verven Urban Hymns -levyn jousisovituksissa on kuitenkin kyse brittipopklassikosta.

Hurricane #1 muuten ilmoitti jokin aika sitten comebackistä. Ymmärtääkseni alkuperäisestä kokoonpanosta paluuseen ei ole osallistumassa laulajan lisäksi juuri ketään. Tai ainakin kitaristi Andy Bell palaa lavoille mieluummin Riden riveissä, kuten tiedetään.

4 Vastausta

 1. Pete P.

  Verven Lucky Manin video on tosi siisti, haluaisin elää elämääni juuri tuollaisissa ympäristöissä.

   1. Joo, niissä kaikissa kuvissa / videoissa on jotenkin upea valo ja ihmiset näyttää Erityisiltä, ei miltään tavallisilta paskahousuilta.

    Verven kaikkien (paitsi uusimman) levyn kuvapuolen takana tietysti Microdot-firma, joka teki myös Oasiksen ja Sueden kulta-aikojen visuaalit. Microdotin Brian Cannon on muuten nykyisin myös Instagramissa nimellä microdotcreative.

    Tajusin vasta nyt, että Lucky Manistä on myös US-video: https://www.youtube.com/watch?v=i6UeSYFiVbQ Hieno tämäkin: upeita takkeja, upeita hiuksia.

    Sääli, ettei Ashcroftilta ole tullut moneen vuoteen mitään. Varsinkin kun sen ääni on nykyisin vielä parempi ja täyteläisempi kuin Verven huippuvuosina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s