Waiting for the final call it’s coming down the line

Heräsin tänään seitsemältä ja valitsin aamun levyksi pitkästä aikaa Damon Albarnin Everyday Robots -soolon. Makasin sängyllä, kuuntelin levyä ja mietin, että miksi ihmeessä eilinen taas niin sattui ja tuntui.

Lisäsin kävelylenkkilistalle The Selfish Giant -kappaleen.

Vuosi sitten, kun albumi ilmestyi, unohdin rakastua tähän biisiin. Ja nyt tietysti ihmettelen, että kuinka se on edes mahdollista. Kai viime keväästä sitten puuttui se melankolia, joka valikoitui herätessä tunteeksi juuri tänä lauantaina. Toiset heräävät uuteen aamuun, toiset vanhaan päivään.

Voiko näissä tiloissa edes lähteä minnekään festareille, onnellisten ja kauniiden ihmisten sekaan?

(Voin toki yrittää keskittyä tuon Jeff Woottonin ihanuuteen ja siihen, kuinka hänen tuleva soololevynsä saattaisi ansaita oman blogitekstin. Ja sitten vain mennä.)

6 Comments on “Waiting for the final call it’s coming down the line

  1. Haa, olit mitä ilmeisimmin samoilla festareilla sillä taisin havaita sut. Siinä oli kaikkea hässäkkää niin tilaisuus lipui ohi, mutta tuun tervehtimään heti ensi kerralla!

    • Eikä! Vau! Nyt mietin tietty, että kukakohan tuo tyyppi on ja että olenhan mieki saattanut nähdä sinut, en vain tiedä sitä! Ens kerralla sitten tulet kans! (Mietin tietty myös, että onko kamalaa jos tunnistat minut festariyleisöstä tämän säälivän tekstin perusteella = näytinkö maailman surkeimmalta siellä siis ihan oikeasti).

  2. Rosvo-kassista lähinnä tein päätelmiä, olettaen että se tosiaan olit sinä joka liikkui sellaisen kanssa ja näytti sinulta ;-) Raaka asetelma tosiaan sikäli, että tuo mun kommenttikuvake jättää paljon enemmän arvailun varaa ulkomuotoni suhteen.

    • Olin varmasti! :D Ehkä ens kerralla bongaan sinut, kun etsin vain jonkun, jolla on pää ja hartiat!

  3. Aika kalpean oloinen naama tuolla. Älä sekota Palefaceen!

    • :D En! Tuosta näkee selvästi, että kyseessä on poppari, ei räppäri!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s