Brittipopklassikko: Kaulakorut

Damon Albarnin kaulakoru on ilman muuta brittipopklassikko, mutta niin on kyllä myös Shed Sevenin Rick Witterin valinta sportata kaulanauhaa tällä Dolphin-biisin videolla (muun muassa). Kappale – ja tuo koru – oli tämän Shed Seven -rakastajan mielessä erityisesti eilen, kun oli aika juhlia kyseisen singlejulkaisun synttäreitä. 21 vuotta!

Kappalehan on äärimmäisen upea, yksi 90-luvun hienoimmista. Eikä sinne brittipopklassikoiden joukkoon kuulu vain tuo kaulakoru, vaan ehdottomasti myös nuo bongorummut, jotka tekevät biisistä aivan erityisen jännän.

 

2 Comments on “Brittipopklassikko: Kaulakorut

  1. Ei aivan mene pop-kategoriaan (Britteihin toki kylläkin), mutta kaulakoruteemaa voisi jatkaa eräälläkin Placebon videoinnilla. Aikoinaan saatoin hengata rautakaupassa pienen tovin löytääkseni juuri oikeanlaisen metallirenkaan, pujottaakseni sen juuri oikeanlaiseen mustaan nahkanauhaan.

    Jostain syystä projekti jäi kesken. Nyt lienee aika kaivaa se uudelleen esiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s