Take the past skip present to the future

The Charlatansin viimeisin videoasun saanut kappale, Let The Good Times Be Never Ending on juuri nyt kaikki. Everything. Uskomaton, uskomaton biisi.

Siinä myös on kaikki: groove, tanssi, soul, pop, yhdessä ja samassa kappaleessa.

Toin biisin hienouden esiin jo vähän aikaa sitten, mutta tuon uudelleen, tämän uuden videon seuralaisena. Sillä. Kuinka moni yhtye on yhdessä 25 vuotta, selviää 2 jäsenensä kuolemasta, konkurssista ja fanaattisesta huumeidenkäytöstä ja julkaisee vielä kaiken tämän jälkeen, 12:nnella studioalbumillaan yhden parhaimmista kappaleistaan?

Kuinka moni yhtye selvisi edes brittipopista? Kysynpä vaan!

Kaikessa tässä – siinä, että kuuntelen nyt yhtyettä, jota olen rakastanut noin aina, taikka tuossa videossa, yhtyeen tarinassa ja kappaleen lyriikoissa – on jotain sellaista, joka saa minut tajuamaan, ettei maailma (ei edes minun) lopu siihen, että sain siltä yhdeltä ihanalta filosofian opiskelijatyypiltä pakit.

 

6 Comments on “Take the past skip present to the future

 1. Hieno biisi! Charlatans on jäänyt mulle vähän pimentoon. Olis varmaan hyvin käytettyä aikaa, jos lähtisi penkomaan enemmän niiden tuotoksia. Ja se on kyllä hyvä, että pakkien saaminen joltain ihanalta lopettaa maailman yleensä vain toviksi.

  • Ehkä saan sinut joskus jollain överitunteikkaalla Parhaat ystäväni -tekstillä kaivelemaan esimerkiksi Tellin’ Stories -levyn – ja rakastumaan siihen!

   Ja pakeista. Ne lopettavat onneksi toviksi vain. Mutta. Aina tulee uusia :( Voisko joskus tulla se päivä, ettei jonkun ihmisen kohtaaminen päättyiskään niihin pakkeihin? Pakko uskoa.

   • Parhaat ystäväni -tekstejäsi on ollut ilo lukea joten mahdollisesti! Aloittelen tällä uusimmalla, joka taitaa laajahkon konsensuksen mukaan olla parasta Charlatansia aikoihin.

    Ja ne pariutumisasiat. Kyllä varmasti kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat asemoituu jonkun kohdalla suotuisasti, jos jatkossakin kohtaat mielekkäitä tyyppejä. Sähän itse vaikutat, hmm, oikein tolkulliselta!

    • Vau, kiva kuulla!

     Se on paras The Charlatans aikoihin, varmaan jopa sitten vuoden 1997!

     Ja se tolkullisuus. Jos tämän blogin ja väsähtäneen festariolemuksen perusteella vaikutan tolkulliselta, niin jes, sitten voin vannoa, että ihan oikeasti olen tolkullinen potenssiin sata.

 2. Samaa mieltä. Let the Good Times Be Neverending iski kovaa jo ekalla kuuntelulla. Kovempaa kuin mikään uusi musa pitkään aikaan.

  • Tämä on vau! Äärimmäisen säväyttävä. Ja levyllä se lopun jammailu on huikea – harmi, että se on tältä videoversioilta kutistettu pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s