Flow 2015: Ride-hurmos

Minulla ei ehkä ole täysin kirkasta kuvaa siitä, mitä Ride on tai on ollut parhaimmillaan livenä. Mutta väitän kyllä, että yhtye oli eilen Suvilahdessa upea. Hieno paluu 90-luvun klassikkoyhtyeeltä.

En ollut alkuillasta kovin innokas lähtemään Flow-alueelle. Yksin, väsyneenä. Takana kaksi nihkeintä työpäivää aikoihin. Mutta festivaalialueelle päästyäni sain kehiteltyä itselleni jonkinlaisen Ride-hurmoksen. Kaikki alkoi siitä, kun näin Andy Bellin Instagram-tililtä miehen fiilistelevän CHICiä just tässä lavankulmassa. Vaikka en itse miestä löytänytkään, jäi tuosta loppuillaksi sellainen epäuskoisen onnellinen tunne, että täällä me nyt sitten ollaan, samassa maailmassa.

Minä ja Andy Bell.

Bellin somekäyttäytymisestä jäi fiilis, että yhtye piti Flow’sta. Yhtyeen keikasta puolestaan jäi fiilis, että Flow piti yhtyeestä. Minusta keikalla oli hieno, arvostava ja kunnioittava tunnelma, niin kuin klassikoiden keikoilla kuuluukin olla!

Oman Ride-keikkani voi tiivistää kolmeen ihanaan:

1. Andy Bellin denim on denim -look.

Farkkua ei näköjään voi olla liikaa. Pidin muutenkin Andy Bellin meiningistä (no, en ehkä lippalakista). Kiehtova hahmo, joka on tavallaan vähän charmiton, mutta oikeastaan kuitenkin jotenkin jänskä ja salaperäinen.

2. Keikan aloittanut Leave Them All Behind -kappale. Juuri sellainen aloitusbiisi, joka pistää toden ja epätoden sekaisin.

3. Loppuvaiheen parivaljakko Taste ja Vapour Trail. Jälkimmäisen aikana alkoi itkettää. Kai se minä ja Andy Bell samassa maailmassa -tunne oli sitten lopulta vähän liikaa.

4 Comments on “Flow 2015: Ride-hurmos

  1. Aivan maaginen keikka! Tää oli ykkösbändi munkin listalla. Tosin en varsinaisesti tiedä bändistä kauheasti ja oikeastaan mulla on kestänyt aika pitkään tajuta, miten hieno yhtye Ride onkaan, vaikka kaveri ystävällisesti esitteli bändin jo useampi vuosi sitten. Tässä kesän aikana fiilis kuitenkin kasvoi yllättävän suureksi.

    Mullakin meinas mennä perjantai vähän pieleen, kun tuli kesken festareiden vaan jotenkin tosi eksynyt olo. Siinä sitten murehdin vähän, kun kaikilla muilla ihmisillä oli hauskaa, mut heti teltassa tuli niin vahva nyt oon oikeessa paikassa -fiilis, että kaikki murheet unohtui. Ja se keikka! <3 Samat kohokohdat mullakin.

    • Ihanaa, että joku muukin fiilisteli keikkaa näin täysillä! Olen kuullut jonkun kuvailevan keikkaa myös väsyneeksi… :(

      Minullekaan Ride ei ole ollut aina mitenkään iso juttu, sellainen semiolennainen klassikko, muttei kovin henkilökohtainen. Vasta viime aikoina olen löytänyt sen oman tapani rakastaa yhtyettä. Onneksi! Keikan aikana oli mullakin just kivasti olo, että hitot siitä, että tulin festareille yksin, enkä kuulu mihinkään villiin festariporukkaan, sillä tuossa on Ride ja ne soittaa just mulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s