Carl Barât & The Jackals @ The Circus 5.12.2015

carl

Voi glory days. Eihän tämä nyt ihan The Libertines ole, mutta käy mulle. The Libertines -legenda kolmosyhtyeineen on ilman legendalisää vähintäänkin mainio ja legendalisällä totaalisen must see.

Keikka-ajankohta tuntuu vähän hassulta. Jopa niin hassulta, että huomasin pelkääväni peruutusuutista kuukauden päivät. Let It Reign -levyn ilmestymisestä on jo pian vuosi, minkä lisäksi Barâtin keuloittaman The Libertinesin paluun olisi voinut luulla hallitsevan rokkarin aikatauluja. Mutta ei. Helsingin-keikka on osa yhtyeen Itä-Eurooppaan suuntautuvaa minikiertuetta – hyvä niin.

Koska en ole koskaan kirjoittanut blogiin nimenomaan tästä Barâtin musiikillisesta projektista (Dirty Pretty Thingsistä ja vuoden 2010 soololevystä ja muistaakseni kyllä), kiteytetään levy nyt jotenkin. Punk, pakollinen The Clash, paikoin ronskihko soitanta ja War Of The Roses -kappaleen torvet. Ja tietenkin maailman ihanin Carlos.

Tapahtuma Facebookissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s