The Rifles – Wall Around Your Heart

Kuudes syy rakastaa The Riflesiä?

Kirjoitin aiemmin, kuinka brittiyhtye The Rifles julkaisee elokuussa uuden albuminsa. Alkukesästä jaettu kappale (Numero Uno) ei herättänyt minussa oikeastaan mitään tuntemuksia, joten onneksi, onneksi uusi Wall Around You Heart -julkaisu on super hyvä!

Sorrun usein analysoimaan biisitykkäykseni puhki, tiedän. Vaikka oikeastaan hyvässä kappaleessa on kyse yhdestä ja samasta asiasta: haluaako kappaletta kuunnella aina uudestaan ja uudestaan. No tätä haluan!

Mutta en silti malta olla tulkitsematta tykkäämistäni vähän: maailman theriflesmäisin kertosäe on tosi ok ja lauluttomien jaksojen kitara, erityisesti se kirkas, aivan huikea. Ja sitten on toki se sellainen lähinnä vain laululla ja rumpukompilla täytetty suvantokohta, jossa tekee mieli lyödä käsiä yhteen.

Melko monta kohtaa, joiden kuulemista oikein odotan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s