Cast – Paper Chains

Olitko keskiviikkona Tavastialla Teenage Fanclubin keikalla? Mietitkö, miten ihanaa, että jotkut asiat vain eivät muutu? Minä mietin.

Ja samaa mietin myös tänään. Jotenkin vain taas viime aikoina ikiaikaisuus, klassikkous, tietty asioiden pysyvyys ja vakiintuminen on tuntunut inspiroivatlta. Niin kuin vaikka se, että brittipop-kauden kalssikko Cast vielä vuonna 2017 tekee tätä samaa omaa juttuaan. Ilman shokeraavia elementtejä. No, John Powerin ääni on vähän kähentynyt, mutta onhan tämä suloinen, hyvällä tavalla tuttu ja turvallinen uusi avaus liverpoolilaislta taas.

4 Vastausta

  1. Hal-Jo

    Niin se Teenage Fanclubin keikka, siellä olin. Varsin sydämellinen esitys orkesterilta. Fanclubin vanhemmat levyt on harvemmin olleet kuuntelussa viime aikoina, koin useampia ”ai samperi näillä oli tämäkin”-hetkiä. Minulle valkeni, että tämä on oikeastaan yksi suosikkiyhtyeistäni. En oikein jäänyt kaipaamaan mitään lisää. Olo oli tyytyväinen, täyteläinen.

  2. Hal-Jo

    Tää on siitäkin oivallinen yhtye, että en osaisi valita niiltä parasta levyä. Tai huonointa. Hyviä kaikki! Keikasta alkaa jo olla vierähtänyt aikaa, mutta yllättävän riehakas meno siellä oli – täsmennettäköön että se lavalle kavunnut stagedaivaajatyyppi en ollut minä ;-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s