The Charlatans – Plastic Manchinery

Klassikkoyhtye The Charlatansin kevään myötä ilmestyvä uusi levy on minulle tietysti merkkitapaus. Tammikuussa 2015 ilmestynyt Modern Nature -levy teki yhtyeen uudesta aktivoitumisesta yhden viime vuosien parhaista jutuista, joten joo, sitä lisää kiitos!

No, valitettavasti tämä tulevan Different Days -levyn ensimmäinen single ei käynnistä mitään suurta The Charlatans -vaihetta. Kun miettii, millaisilla uskomattoman hienoilla singleillä yhtye teki paluun pari vuotta sitten, ei tällainen ihan kiva nyt oikein riitä. Onneksi mistään otteen menettämisestä ei kuitenkaan tarvitse puhua, sen verran kauneutta, tarttuvuutta ja The Charlatansia biisistä löytyy. Ehkä tämä vain on pikkuisen liian suoraviivainen, liian perus. Ollakseen erityisen hyvä The Charlatans -kappale, saisi tässä olla vielä vähän enemmän yhtyeelle ominaista musikaalisuutta ja svengiä.

Tykkään kuitenkin tuosta videosta, se antaa biisille kivan maiseman ja istuu hienosti viime levyn ihanan Let the Good Times Be Never Ending -videon rinnalle.

6 Vastausta

 1. Hal-Jo

  Joo, mun korvat on myös sitä mieltä että tästä puuttuu sellainen Erityisyys, joka leimasi viime levyä melkeinpä kauttaaltaan. Ei nyt huono tämäkään, mutta jäin kaipaamaan Modern Naturen raukeaa soljuvuutta. Tämän perusteella voisi ounastella tulevan levyn olevan hieman enemmän ”rock”.

  Pääsi kuitenkin yllättämään, että näinkin ”pian” saamme uutta Charlatansia. Tuo edellinen on sitkeästi pitänyt paikkansa säännöllisessä kuuntelussa.

   1. Hal-Jo

    Mulle Modern Nature oli käytännössä ensikosketus Charlatansiin enkä ole muuhun tuotantoon vieläkään syventynyt. Aikamoinen aarreaitta mua odottanee, ainakin mikäli sulta kysytään ;-)

 2. Jonny

  Saanko udella sulta, mitä kautta pysyt ajan tasalla näistä brittipop/rock kuvioista, mä nimittäin pysyn käytännössä sun ja parin muun blogin avulla. +ihan satunnaisella googlettelulla.

  Vähän väliä harmittaa miten pahasti on pudonnut kelkasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s