Ten days of Liam, 1/10

Kymmenen päivää Liam Gallagherin Tall Ship Races Music Festivalin keikkaan Turussa. Siihen asti: Liam päivässä.

***

 Päivä 1/10: pilven lepsuttama spanielinkatse

Oletko nähnyt Supersonic-dokkarin? No, viimeistään silloin hurmaannuit Liamin (pilven lepsuttamasta) spanielinkatseesta, joka sai jopa Man Cityn toppatakin näyttämään ihanalta.

Liamin lepsuttavat silmät ja koiranpentukatse ovat 90-luvun brittipoppiklassikko. Yhdistä siihen vielä tarpeellinen tukkatyyli sekä iso college tai toppatakki, niin naamiaisasusi on valmis.

”I’m not a hooligan”. Ostaisin tuolta tyypiltä mitä vain.

2 Vastausta

  1. JT

    Miten suhtaudut siihen että molemmat veljekset julkaisevat levynsä melkein peräkkäin? Itse olen tavallaan huolestunut siitä, että olen paljon kiinnostuneempi Liamin levystä, vaikka tuntuu siltä että haluaisin olla kiinnostuneempi Noelin levystä. Olen aina pitänyt Noelista paljon enemmän koska hän on verbaalisesti lahjakkaampi ja muutenkin kypsempi. Olen pitänyt Liamia enemmän tai vähemmän huvittavana ääliönä, mutta en pääse siitä mihinkään että Wall of Glass on mielestäni paras Gallagher-biisi sitten Oasiksen päättymisen.

    Yritän siis sanoa sitä, että pidän Noelista henkilönä enemmän, mutta jotenkin ajatus uudesta High Flying Birds-levystä ei herätä sen suurempaa kiinnostusta. Liam taas kuulostaa vuonna 2017 yllättävän vaaralliselle ja mielenkiintoiselle, ja tuntuu oudolta kun odotan hänen levyään enemmän kuin Noelin vastaavaa. Tiedostan toki sen että Noelkin voi yllättää, hänhän oli luojan kiitos tehnyt levynsä jonkun uuden ja kokeilunhaluisen tuottajan kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s