Paul Draper – Things People Want

1990-luvun ja brittipop-kauden klassikkotulkitsija, Mansun-yhtyeen laulaja Paul Draper julkaisee elokuussa ensimmäisen soololevynsä, 14 vuotta yhtyeen hajoamisen jälkeen. Draper on kuvaillut Spooky Action -levyä jonkinlaiseksi puhdistumiseksi ja toipumislevyksi, jolle on tallentunut tuntemuksia sekä Mansun-vuosista, että ajasta yhtyeen hajoamisen jälkeen.

Things People Want on kelpo singlekappale. Vaikka sen maailma ei olekaan niin dramaattinen, sähköisä, sähäkkä ja jännittävällä tavalla cool mitä Mansun terävimmillään oli, on kappaleessa silti paljon tuttua musiikillista maisemaa.

Hienoa kuulla Cool Britannia -eran tärkeimpiä ääniä taas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s