Miles Kane – Loaded

Tällä hetkellä minulla on ikävä kahden artistin soololevyä: Ian Brownin ja Miles Kanen. Ian Brownin studioitumisesta liikkuu huhuja, mutta mitään meidän odottajien mieltä rauhoittavaa todistetta uudesta albumista ei vielä ole tarjottu.

Miles Kane sen sijaan lopetti spekulaatioit soolouransa jatkosta julkaisemalla tämän tulevan albuminsa ensimmäisen singelkappaleen.

Loaded ei järkytä tai yllätä – se voisi olla varsin hyvin yksi Colour Of The Trap -debyytin tai Don’t Forget Who You Are -levyn seesteisistä tunnelmabiiseistä.

Kane on onnistunut luomaan kahden albumin mittaisella soolourallaan (ja The Last Shadow Puppets- kausillaan) itsestään modernin mod-klassikon, jonkinlaisen modrevivalrevivalrevival-hahmon. Miehen skarppi pukeutumistyyli ja musiikissa aika ajoin huokaileva pieni ranskalaiseleganssi yhdistettynä mellevään scouse-aksenttiin, lad-vivahteisiin sekä brittiläistä pop- ja rock-kulttuuria retrosti läpileikkaavaan musiikkiin, ovat vieneet liverpoolilaisen alakultturisuosikiksi ja nuoren polven brittipop-idoliksi.

Tänä vuonna ei ole vielä ilmestynyt montakaan rehellisen naiivia brititpop-anthemia, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää, saattaa Miles Kane meille sellaisen tarjoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: