The Coral – Sweet Release

”Kuulostaa ihan Black Rebel Motorcycle Clubilta”, totesi ystäväni, kun jaoin hänelle The Coralin uuden kappaleen. (Ja näyttää, totesin minä, kun näin uudet promokuvat.)

Ja onhan tämä alkuperäisen ja paksun kuuloista, todellakin! Rokkikesä, tervetuloa!

Kappaleessa on ihanaa imua. Ja vaikka siitä tunnistaakin tutun The Coralin, toki, niin onhan tässä – ja tuossa kuvassa – joku uusi mielikuva yhtyeestä. Uutta rockia ja lesoa itsevarmuutta.

Minusta The Coral on tämän kappaleen myötä tehnyt parhaimman biisin sitten vuonna 2010 ilmestyneen 1000 Years -kappaleen. Biisi herättää kuulijan eloon, synnyttää hyvän fiiliksen ja pakottaa kuuntelemaan uudestaan.

The Coral on yhtye, jonka olemassaolon saattaa toisinaan jopa unohtaa. Yhtye ei näy eikä kuulu isosti paljoa missään, vaan on sellainen hiljainen oman juttunsa parissa puurtaja. Ja niin vain aina, aina, kun yhtye pienen tauon jälkeen tulee takaisin uuden biisin ja uuden vision kanssa, tajuaa, miten mainiosta ja aliarvostetusta yhtyeestä, hienosta tekemisestä on kyse. Menee samaan uniikkien kulttiklassikoiden kategoriaan British Sea Powerin kanssa.

Yhtyeen uusi albumi Move Through The Dawn ilmestyy 17.8.

2 Comments on “The Coral – Sweet Release

  1. Kuulin tänään tän ekaa kertaa ja mietin, että mitähän kelaat. No siinähän se vastaus. Tosin look ehkä enempi psykerock, BRMC kuitenkin niin nahka/farkku-rock. Olkoot tämä tällaisen anti-vappuihmisen anthem nyt. Buli rock!

    • Tai emmä tiä. Vaikee ton yhen kuvan perusteel päättää mikä look 🙄

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s