Spiritualized – I’m Your Man

Minun Spiritualized-tuntemisessa on suuria aukkoja. Pitkän ja hartaan tykkäämisen sijaan olen nauttinut Jason Piercen ja kumppaneiden tekemisistä muutamina satunnaisina kausina. Let It Come Down -levy oli aikoinaan joka paikassa, myös minun levysoittimella. Toisen kerran hurahdin suuresti vuonna 2012 ilmestyneen Sweet Heart Sweet Ligh -albumin myötä. Tuo levy, se oli tajunnanräjäyttävä se!

I’m Your Man on uusi Spiritualized-kappale ja täytyy sanoa, että olen super fiiliksissä tästä. Rakastan sitä, miten ensin tyynet torvet räjäyttävät kaiken mylvinnäksi. Ja toki yltyvää gospelmaisuutta. Kitarasoolokin toimii.

Vuoden 2018 hienoja juttuja tämä paluu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s