Tulossa: Lily Allen – My Thoughts Exactly

Lily Allenin omaelämänkerta. Saattaa olla, että tämän teoksen jälkeen mikään ei enää järkytä. Kirja ilmestyy tällä viikolla, ja ai että, miten odotan sen lukemista. Vaikka roskalehdistö nyt onkin jo ehtinyt sensaatiohakuisesti kirjaa lainailla ja ennakkoon paljastella. Halpamaista.

Sensaatioiden ja paljastusten sijaan minua kiinnostaa hyvän ystävän taakat, huolet, murheet ja onni. Itsensä etsiminen, taistelu omien monien puolien ja elämää hankaloittavien tarpeiden kanssa. Ilot, joista tuli suruja. Odotan ihmisyyttä ja inhimillisyyttä, samastumista sekä sitä, että ymmärrän asioita, joita en koskaan uskonut pystyväni ymmärtämään. Lilystä, itsestäni, ihmisistä ja elämästä ylipäänsä.

Odotan sitä, että en tuomitse, vaan tunnen myötätuntoa.

Koska yli kymmenen vuoden ystävyyden perusteella tiedän, että tämä kirja on Lilystä, mutta aika paljon myös minusta.

So, this is me. Lily Allen.I am a woman.I am a mother.I was a wife.I drink.I have taken drugs.I have loved and been let down.I am a success and a failure.I am a songwriter.I am a singer.I am all these things and more.When women share their stories, loudly and clearly and honestly, things begin to change – for the better.This is my story.

I’m strong. I can be tough. I’ve been broken. I’m opinionated. I’m a people-pleaser. I’m spoilt. I’m needy. I contradict myself. I try to do good. I want to do good. I’m impassioned. I’m observant. Most importantly, I tell the truth. And this is my story.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s