Kappa x K-Way

Mitä syntyy, kun yhdistää kaksi tyyli-ikonia – Kappan minulle merkitykselliseksi tehneen Damon Albarnin ja K-Way:n huikeaa Le Vrain Leon -anorakkia cooleimmin ikinä sporttaavan Steve Masonin?

No tuplaupea ja kaikki tyylikkyysmittarit räjäyttävä takki.

kappa_kway

kway_kappaxkwaylevraileon_1535983533k009da0_K01WHITE618ROYAL

Jep, yksi tyylisyksyn viehättävimmistä tapauksista on ollut italialaisen Kappan ja ranskalaisen K-Wayn yhteistyömallisto. Kaksi erimallista takkia, hupparin ja parit housut sisältävän minikokoelman helmiä ovat minusta nimenomaan takit, joihin on onnistuttu tallentamaan molempien brändien ne ikonisimmat ainekset: Kappan hiharaita ja K-Wayn legendaarinen, Le Vrain Claude- ja Leon-malleihin kiteytyvä takkius taikka anorakkius. Very casual.

Lisäksi Kappan raita on laitettu mätsäämään aivan super fiinisti K-Wayn klassisen vetskarin kanssa.

90-luvun sporttimuotikaiut on nyt tietysti nuorison keskuudessa kovasti in, ja vaikka en trendeihin haluakaan sotkeutua, on tavallaan ihan kivaa, että omia ikuisia tyylielementtejä on nyt runsaasti liikkeellä.

Luotan nimittäin siihen, että minussa on joku sellainen brittipoppariaura ja ihan oma pukeutumisote, joka erottaa minut trendiaalloilla ratsastavasta muotibloggaajasta ja influensserista (joita muuten on käytetty kampajan kasvoina).

kway_kappaxkwaylevraileon_1536074395AT1I6148HR1

Malliston kuvat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s