Viime aikoina x 3

Kolme suositusta ensi viikoksi!

Yksi: DMA’s – MTV Unplugged

Australialainen DMA’s on minulle tällä hetkellä paras yhtye maailmassa. Ihastuin yhtyeeseen vuonna 2015 ensi-ep:n myötä ja nyt, kolme vuotta ja kaksi pitkäsoittoa myöhemmin yhtyee on minulle suorastaan rakas.

Tämä MTV unplugged -keikka on u p e a! Se alleviivaa yhtyeen korvaa herkkyydelle ja kauneudelle, korostaa laulaja Tommyn kaunista ääntä ja kappaleiden hienoutta. Tässä on nähtävissä hyvin myös se, mikä minusta yhtyessä on kiehtovinta: huligaanihabituksen ja herkän popin yhdistelmän luoma ristiriita.

Kaksi: Kent är inte längre där

Jos et ole vielä nähnyt kaksiosaista Kent-dokkaria, niin se on nähtävissä Yle Areenassa tämän vuoden loppuun.

Kolme:’It was like working in a mill, but with drugs’: how indie labels reinvented British music -artikkeli

 

The Guardianin artikkeli ’It was like working in a mill, but with drugs’: how indie labels reinvented British music on ehdottomasti lukemisen arvoinen! Artikkeli valottaa 1970- ja 80-lukujen vaihteen indiemaailmaa kolmen levy-yhtiön – Muten, Factoryn ja Rough Traden – kautta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s