Sleeper – The Sun Also Rises

Jes, vihdoin lisää uutta Slepeeriä! Look At You Now -kappaleesta on jo tovi, joten tämä toinen esimaku brittipop-ikonien tulevasta levystä on odotettu ja toivottu.

Siinä missä joulukuussa julkaistu Look At You Now huokui alternativea, sellaista yhtyeen debyyttilevyllä (Smart, 1995) dominoivaa rosoista ja raakaa amerikkalaisvaihtoehtoisuutta, on tämä toinen singlebiisi ehkä astetta popimpi ja kliinisempi. Lähempänä yhtyeen The It Girl -kakkoslevyn pop-tunnelmaa.

Itse tykkään yhtyeen molemmista puolista. Sekä alkuaikojen vaihtoehtorockista että kakkoslevyn super brittipop-henkisestä ja näpsästä poppailusta. Jos nyt karkeasti jaetaan. Mutta ehkä tämä The Sun Also Rises ei ole ihan yhtä hurmaava kuin Look At You Now?

Mutta kyllä tämä tekeminen yhä edelleen enteilee tyylikästä, harkittua ja viimeisteltyä come backiä.

2 Comments on “Sleeper – The Sun Also Rises

  1. Nyt kun on viikon pyöritellyt tota uutta biisiä, ja just uusi virallinen videokin tuli, niin kyllä tästä täytyy vaan tykätä! Ehkä se nyt ratkaisi asian vielä että toi videohan on ihan klassinen kesähomma, hyväntuulinen bändi ja edelleen ja ikuisesti ihku Louise soittamassa biitsillä tällaista ehkä kuitenkin jonkinlaisen (pehmo)powerpopin puolelle kallistuvaa biisiä, kesää tulee ikävä! Ja odotukset levyä kohtaan vain nousevat.

    Olkoon tämä kevät ja kesä hyvin britpop.

    • Joo! Olen alkanut tykätä biisistä enemmän ja enemmän, just videonkin myötä. Minun kevään 2019 tunnari! Tykkään ylipäänsä tuosta visuaalisesta maailmasta,minkä yhtye on valinnut tämän paluun teemaksi. Tyylikästä! Tule hyvä levy :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s