Tulossa: Suede: The Insatiable Ones

Marraskuussa Briteissä tv-näytöksen saanut Mike Christien Suede-dokkari lähtee vihdoin laajempaan kansainväliseen levitykseen ja ilmestyy myös dvd:llä. Jännittää!

Tällä hetkellä värisyttää eniten Justine Frischmannin rooli dokkarissa. Se, miltä hänen kaltaisen merkkihahmon ”näkeminen” tuntuu. Naista kun ei ole brittipopin hiipumisen jälkeen julkisuudessa juurikaan nähty.

4 Vastausta

  1. Dan Abnormal

    Samoin itsellä on vähä jännittynyt fiilis tän ikisuosikin dokkarin äärellä.
    Henkilökohtaisesti olen kehitellyt tällaista teoriaa että Justine Frischmann oli todennäköisesti yksi merkittävimpiä britpop-vaikuttajia, ilmeisimmin nyt perustaessaan Sueden Brettin kanssa, sittemmin esitellessään Damon Albarnille erinäisiä mahdollisuuksia (muistikuvani mukaan Justine on uhoillut että Damonilla oli heidän tavatessaan kolme kasettia musiikkia..) ja tietenkin Elastican molempien albumien kanssa.

  2. Eeva

    Moi! Näin juuri Suede filmin Köpiksessä dokkarifestareilla ja se on ihan mielettömän hyvä. Ainakin itse sain myös uutta tietoa bändin historiasta niiden monien haastattelujen ja vanhojen videopätkien kautta ja tämä on hyvä läpileikkaus bändistä tähän päivään. Ja Justine, kyllä, isossa roolissa tässä filmissä. Suosittelen näkemään jos mahdollista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s