Noel Gallagher’s High Flying Birds – Black Star Dancing

Mitä tykkäät Noel Gallagherin uudesta biisistä?

Minun on kyllä todettava, ettei kappale herättänyt minussa innostuneisuutta. Ongelma ei välttämättä edes ole tuossa setädiskoilussa, saattaisin sellaisestakin innostua, jos sen vain tekee oikea tyyppi ja oikealla tavalla. Mutta tämä ei nyt kyllä minulle toimi. Ei vain onnistuta olemaan sitä, mitä yritetään olla. Puuttuu charmi, sähkö ja selittämätön coolius, jota tällainen biisi vaatisi kuulostaakseen uskottavalta ja luontevalta.

Nyt tunnelmaksi jää vähän sellainen kiusallinen viidenkympin villitys. Missä aidosti kumpuava särmä?

Onhan se vähän kurjaa todeta Noelin kaltaisen taitajan kohdalla, että tätä kappaletta en nyt oikeastaan elämääni tarvitse, etenkin kun olen tykännyt viimeisimmästä levystä melko paljon. Mutta sellaista se on. Kuumempia versioita tällaisesta kitaroinnista on viime aikoina tehnyt vaikkapa Courteeners ja jopa peruskiva Johnny Marr.

Video on kyllä hyvä ja tekee biisistä ehkä ministi kiinnostavamman.

2 Comments on “Noel Gallagher’s High Flying Birds – Black Star Dancing

  1. Noh, tämä biisi on kyllä nyt minunkin mielestäni aikamoinen ohilaukaus Noelilta. Hauskaa kyllä minun eka verrannollisuusmielikuva oli kanssa Johnny Marrin äskettäin ilmestynyt hieno Armatopia-biisi, mutta siinä kun Johnny hienosti kanavoi ja tavallaan jatkaa Electronicin soundia kohottavalla ja liikuttavalla biisillä, tämä Noelin homma ei oikein lähde lentoon missään vaiheessa vaan tuntuu juuttuvan johonkin 1980-luvun huonolla tavalla juustoiseen kulmaan. Jos samaa kamaa on tulossa koko levyllinen, homma saattaa kyllä jollain oudolla tavalla toimia! Nyt aion mennä katsomaan onko Liam ollut twitterissä asiasta jotain mieltä, naurattaa/ pelottaa ;)

    • ”Noelin homma ei oikein lähde lentoon missään vaiheessa vaan tuntuu juuttuvan johonkin 1980-luvun huonolla tavalla juustoiseen kulmaan.” No tämäpä juuri. Täytyy nyt vain toivoa, että mies jatkaa edelleen sellaista musiikillisesti kirjavaa tekemistä, että tämä on vain yksi vähän kyseenalainen suoritus albumilla. Toisaalta hauskaa, että olen kuullut muutamien myös pitävän tästä biisistä. Jännitetään seuraavan sinkun linjaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s