Temples – Hot Motion

Oi, uutta musiikkia tältä äärimmäisen tyylikkäältä, taitavalta ja kiehtovalta psykedeliarock-yhtyeeltä!

Temples on kuulunut huikeasta Sun Structures -debyytistä (2014) lähtien minun vakiokuunneltaviin, joten mahtavaa, että tämä uusi Hot Motion toimii. Hieno ja todella Templesiksi tunnistettava lisäys yhtyeen biisikavalkadiin.

Uusi Hot Motion -albumi ilmestyy syyskuussa, oi tulispa takuuhyvää Templesiä! Bändin debyyttilevy on jäänyt aikakirjoihin kovasti kehuttuna ja kiiteltynä modernina mestariteoksena. Hieno kokonaisuus, jossa yksittäiset upeat hittikappaleet ja tarkkaan harkittu ja onnistuneesti toteutettu kokonaiskuva ovat upeasti tasapainossa.

Kakkoslevy on minun levyhyllyssä jäänyt vähän debyytin varjoon, sen albumin ansiot ovat minusta sellaisen komean kokonaisuuden sijaan muutamissa ihan hurjan hienoissa kappaleissa. Hieno levy siltikin.

Kuva: Laura A-F

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s