High Hazels – Slow Dancers

Olen esitellyt blogissa monia uusia pikkubändejä, joista monista en ole enää aikoihin kuullut mitään. Näinhän se menee. Bändejä tulee ja menee, eikä kaikista nupuista lopulta puhkea kukkaa.

Brittiläisten kitarayhtyeiden ja kitaraindiebändien väliaikaisuuden tietäen olen tosi iloinen siitä, ettei High Hazels ole vielä kadonnut mihinkään. Olen kehunut yhtyeen blogissa muutamaan kertaan, ehkä muistat.

Tämä sheffieldiläisten uusi kappale on jälleen viehättävä. Ei yhtyeen paras, mutta säväyttävä silti. Kappale soi samalla tavalla dreamysti, herkästi, helisevästi, kauniisti ja kirkkaasti kuin yhtyeen kappaleet yleensäkin. Voi tulisipa vuoden 2014 mainiolle debyyttileyvlle pian jatkoa, yhtyeen takuuvarmalle popkauneudelle on minun elämässä ainakin aina tilaa.

6 Comments on “High Hazels – Slow Dancers

 1. Muistan tämän pikkubändin kyllä. Valencia-kappaleen kaihoisuus viehätti aikoinaan ja edelleen se pomppaa ajoittain jostain soittolistaltani. Miellyttävän kuuloinen tämä uusi tuotoskin, vaikkei samanlainen kerrasta päähän jäävä hitti olekaan. Mukavaa että yhtye on yhä kasassa ja toivotaan, ettei kakkoslevyä tarvitse odotella yhtä kauan kuin erään toisen H:lla alkavan yhtyeen kohdalla muinoin.

  • Just näin! Ei ihan niiden muutaman jalat alta vieneen tasoa, mutta viehättävä silti. Piti muuten ihan googlata se Halin kuvio. 7 vuotta!

   • Joo, ja nyt siitäkin on 7 vuotta! Ei ole enää oikein tullut seurattua Halin edesottamuksia, sikäli tämä nimimerkki alkaa tuntua vanhentuneelta :-D Se, että toinen levy ylipäätään julkaistiin, taisi täyttää suurimmat Hal-diggailun tarpeet.

    • Pidä nimimerkki, se on kivan räppi tai sellainen jonkinlainen ”nuoriso”. Tai sit toisaalta joku 90-luvun eurodance-artisti.

     • Monikäyttöisyys ennen kaikkea! Ollaan tässä kuitenkin vähän nuorempia kuin Waldo, tuun vielä pelastamaan tällä artistinimellä eurodancen, tuon hiipuvan ”nuoriso”musiikin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s