Salad – You Got The Job

Lisää uutta Saladia ja ihanaa 90-luvun brittipop-rakkautta. Tämä uusi You Got The Job ei ole samalla tavalla helposti poppi, näpsä ja tarttuva kuin aiemmin kesällä julkaistu Under The Wrapping Paper, vaan jotenkin vähän rosompi. Alternativempi. Ja ah, juuri siitä tykkään! Kappale vie totaalisesti siihen 90-luvun naislaulajabändien tunnelmaan, jota rakastan. Tästä jatkoille vaikka Echobellyn ja Lushin ääreen.

Brittipopparin ja 90-luvun naiskeulakuvarakastajan korviin täyskymppi.

2 Comments on “Salad – You Got The Job

  1. Kyllä tämä Salad – paluu vaikuttaa olevan vähintään yhtä hyvissä kantimissa kuin Sleeperillä. Tuntuu että nyt tarkastellaan omaa bändi-identiteettiä monelta taholta. Selfishness Of Love poppasi mun korviin aikalailla sillä ”klassisella” Salad – soundilla ekan levyn malliin aika kiireisesti ja hysteerisesti, kitaroiltaan erittäin early 90’s indiesti, Under The Wrapping Paper taas tollaisena viittä vaille spoken word juttuna ja You Got The Job hienona power-poppina, voisko sanoa että hyvinkin tollaisena Smart-aikaisen Sleeperin ja On- levyn aikaisen Echobellyn hybridinä – ihan kuin Salad ei hirveän montaa tällaista Suoraviivaista power pop biisiä olisi tehnyt?

    Elokuu on kyllä mielenkiinroista aikaa RIDE My Life Story ja Salad levyineen ja olihan siellä joku pikku keikkakin tuloillaan!

    • Kyllä! Just näin! Tässä on sitä just oikeaa alternativea, mitä Sleeperin Smart huokuu! Vahvaa paluuta tekee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s