Steve Mason – Like A Ripple

Steve Mason on niitä artisteja, joiden uusia biisejä odottaa aina jännityksellä ja innolla. Sellaisella ”mitäköhän tyyppi tällä kertaa on keksinyt” -fiiliksellä. Aina tuotanto on takuuhyvää ja aina se on takuuhyvää eri tavalla. Masonin musiikillinen skaala ja ilmaisukyky ovat uskomattoman laajoja.

Tällä kertaa ollaan taas aika erityyppisen soundin ja menon äärellä. Kahta edellistä levyä on hallinnut lempeä, raikas, liplattava ja pehmeä tunnelma. Tämä upouusi Like A Ripple -kappale jytisee, tanssii ja hakkaa taas aivan uudella teholla. Tämä on klubein Mason ikinä.

Tykkään tosi paljon, tästäkin. Mitä Steve Masoniin ja hänen tuotantoonsa tulee, taidan olla kaikkiruokainen. Uusi Coup d’état -ep ilmestyy 18.10.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s