Soittolista: huhtikuu 2020

Huhtikuussa Noel Gallagher julkaisi kätköistään löytyneen ja aiemmin julkaisemattoman Oasis-demon. Don’t Stop on ilmesesti äänitetty jossain Oasis-soundcheckissä. Turha biisi, joka ei tuo mitään musiikillista lisäarvoa mihinkään.

Huhtikuun listalta löytyy myös Tim Burgessin tulevalta sooloalbumilta lohkaistu kappale Laurie – symppis ja soma! Gorillazin ja Peter Hookin yhteistyön kehuinkin jo maasta taivaaseen. Muita viime kuun yhteistyöbiisejä oli The Streetsin ja Tame Impalan mainio Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better. Skottiartisti Gerry Cinnamonin uudelta The Bonny levyltä suosikkibiisiksi on noussut Where We’re Going. DMA’Sin The Glow ei aluksi niin sytyttänyt, mutta nyt tykkään siitäkin!

Kuuntele lista ja ota haltuun muut viime kuun uudet kivat biisit. Spotify-listaan kuvaa klikkamalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s