Soittolista: Heinäkuu 2020

Hyvää alkanutta elokuuta kaikille!

Heinäkuussa saatiin taas monta hyvää uutta kappaletta ja pari tärkeää levyäkin. DMA’Si uuden levyn uusista kappaleista lemppariksi nousivat Hello Girlfriend ja Appointment. Heinäkuussa saatiin myös James Dean Bradfieldin tulevan soololevyn eka single ja uusi kappale Travisilta.

Yksi menneen kuukauden ihanimmista kappaleista on minun mielestä Ian Skellyn Laugh To keep From Crying. Cover-maailmassa dublinilaisen Inhaler-yhtyeen Mazzy Star -klassikon koverointi tai Alex Kapranosin ja Clara Lucianin Summer Wine sykähdyttävät varmasti monia.

Soittolistaan kuvaa klikkaamalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s