Glasvegas – Keep Me A Space

Glasvegasin uusi kappale yllätti. Se on upea!

En ole enää aikoihin pitänyt Glasvegasin uusia tekemisiä itselleni relevantteina. Jos ihan totta puhutaan, kadotin yhteyden skottibändiin varmaankin melkein heti ensimmäisen albumin jälkeen. Glasvegas (2008) oli jotain niin mykistävää, ettei kakkoslevy Euphoric Heartbreak pystynyt enää tekemään minuun vaikutusta. Siirtymä debyytin maailmasta oli minulle vääränlainen.

Ja niin jäin jumiin vuoden 2008 Glasvegasiin.

No, nyt tämä vuoden 2020 Glasvegas ja Keep Me A Space sitten koskettavat ja kovasti. Onneksi päädyin kuuntelemaan. Saatoin myös viikonloppuna vähän kiinnostua uudella tavalla Euphoric Heartbreakistä, kun lueskelin yhtyeen Tim’s Twitter Listening Partyyn lähettämiä, kovin kiehtovia juttuja albumista. Ehkä sillekin löytyy minun elämästä vielä tila.

Glasvegasin neljäs studioalbumi Godspeed ilmestyy ensi keväänä. Tuntuupa hyvältä, olla taas innostunut yhtyeestä.

2 Comments on “Glasvegas – Keep Me A Space

  1. Ei oo kyllä Glasvegasia tullut ajateltuakaan aikoihin, varmaan kakkoslevyn myötä kadotin itsekin mielenkiinnon yhtyeeseen. Debyytin taannoinen 10-vuotisjuhlakiertue (josta luin nyt ekaa kertaa) kuulosti ennenaikaiselta kehäraakkiutumiselta nostalgiabändiksi, mutta tämä uusi laulu on ihan vetreä muistutus että Glasvegas on edelleen aktiivinen ja olemassa.

    Ps. tyylikäs tää blogin nykyinen ulkoasu!

    • Ha, kiitti! Itte tein ja säästin. Mutta mainiota että toimii. Minustakin asu on oiken raikas.

      Jooo, harmi, että Glasvegas niin upean debyytin jälkeen kadotti säihkeensä. Tässä uudessa kappaleessa on minusta jotain debyytillä hurmannutta tunnelmaa. Ois mainota, jos jotain tämmöstä tulis uudelle levylle lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s